Want your
own Fotopage?








 
Kay-E

By: Khairol Edwan Rusali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-Feb-2009 09:00 Email | Share | | Bookmark
We're leaving

Salam to all,

4Kay-E dah pindah ke rumah baru.
Tema baru - more about 4Kay-E (Daddy & Mommy selit sikit2 je). hehehe...

Our new home:
http://4kay-e.blogspot.com/

See ya...



Thursday, 22-Jan-2009 18:07 Email | Share | | Bookmark
Entry yang takde tajuk ;)



Inilah rupa budak kecik yang buat-buat tido supaya dia boleh join kakak-kakak & abang dia lepak di malam minggu .


Tak tido pun.. Berlakon je lebih, Eizan boleh menang award pelakon terbaik.. hahaa... .



Selalu bila hujung minggu 3E akan tido kat hall bawah depan TV. Abang Eiman biasanya terbabas paling awal. Tapi budak kecik yang sorang tu pun nak sibuk-sibuk juga. Suka sangat dapat lepak dengan orang besar. Perasan lah tu.




Tapi bila dah teringat Mommy, budak kecik tu terpaksa tido dengan Mommy kat bilik...

Nite-nite everybody..... Sweet dream...



Sunday, 18-Jan-2009 13:17 Email | Share | | Bookmark
An Evening in Paris - without the kids...


Opsss... Wrong title.. An evening in Salford Quay . Mommy berangan je ni. Bila lah Mommy & Daddy [2 orang je] boleh gi jalan-jalan without the 4 Es.. hehee.... One day maybe....

Ok, enough with the berangansss... Let face the fact! There are 6 of us... Our trip this time with Auntie Aida, Auntie Mila & Auntie Izan.




It's so difficult to get Abang Eiman smile & get involved in the photo shooting session.. It's very hard! . But for the girls - everybody smiles... . Tengok le Lisa yang pandai posing ni...





Takan girls je posing kan? Mommies pun nyelit2 gak. heheee..



Where's Erin? hehe... Hilang sekejap gi toilet.. Sejuk le.. Tinggal 3 girls je...

Cuaca cantik.. tapi sejuk le.. Bila angin tiup, nak melayang rasanya... Abis kepot2 tudung Mommy kena tiup angin. hehee... .



Tengok le budak kecik Eizan tu. Mana nak duduk diam. He's free like a bird. Tak nak orang pegang pun.. Suka sangat dia berlari-lari.



Daddy & Tihani's Daddy...


Sukanye budak kecik tu....








Memang tak tahan sejuk. Sampai cameraman pun dah terketar2.. hahahaaa... So, lepak2 dalam mall sambil memanaskan badan.. Minum kopi jap...







Saturday, 10-Jan-2009 18:05 Email | Share | | Bookmark
3E's Birthday Bash

1, 2, 3...
Happy Birthday to you...
Happy Birthday to you...
Happy Birthday to Elin, Erin & Eiman...
Happy Birthday to you...



Welcome to birthday bash of Elin&Erin (7th) & Eiman (5th)...
Theme: Pirate & Princess


Erin is Princess Ariel - The Mermaid
Elin is Princess Odette - The Swan
Eiman is the Captain Jack Sparrow - the Pirate of Fairy Lane.. hahaha



Look at The Mermaid's tail... Kena posing dari belakang baru nampak ye.. hehehee... They choose their own outfit! But the colors are still Pink & Purple... Biasa le bila dah namanya GiRLS tu... mesti tak tinggal kaler Pink.



Mommy prepared the goody bags for all the Little People... The girls with Pink Princess bags & the boys with the blue&red bags... Cari beg pirate tak jumpa pula .The birthday banners were the pirate flags & princess...



15 princesses & 9 pirates were at the party... It's so happening! hehe..
    Princess Erin
    Princess Elin
    Princess Lisa
    Princess Hamim
    Princess Ruqayyah
    Princess Khadeeja
    Princess Afia
    Princess Aida
    Princess Tihani
    Princess Danisha
    Princess Dini
    Princess Ayuni
    Princess Adik Nur
    Princess Iman
    Princess Sara

    Captain Eiman
    Captain Danish
    Captain Afiq
    Captain Dhodi
    Captain Asyraff
    Captain Awra
    Captain Haris
    Captain Dani
    Captain Hakim




Mommy ordered a very special homemade 'E' birthday cake from Aunty Ima. Nyum nyum... Memang sedap sangat2 - sampai menjilat sudu. Semua orang puji. Pas ni sapa nak order kek, kena call Mommy. Mommy jadi ejen jual kek... hehe... Habis le Auntie Ima pas ni... hahahahahaaaa....




Before all the guests arrived, Daddy took some pictures... The kids were so beautiful... Ada sesiapa nampak Little Eizan??? Cian budak kecik sorang tu. Tak mendapat perhatian.. Almaklumlah dia sorang je yang takde costume...


Bila semua dah kekenyangan, the next round for the kids - It's Pinata Time!!! Semua excited nak pukul the treasure chest (yang kononnya penuh dengan GOLD COINS.. ). Tapi tak pecah pun! . Jadi terpaksa pecahkan secara manual setelah beberapa orang yang mencuba gagal. Berebut2 kutip gold coins yang bertaburan.. Tapi bagi kanak-kanak kecil yang pemalu, dapat sikit je lah... But finally, everybody got their gold rewards...




Makan-makan lagi.. Sambil sembang-sembang. Eizan tu gi nganga je mulut dia...



When all the Mommies gathered... Tapi ada pula budak tecit sorang tu sibuk nak bergambar sekali....

TQ Abang Safwan for taking care of those grilled chicken... Sampai merah pipi kena tolong kat dapur.
Asyik gambar ladies & the kids je.. Cian Paparazzi yang sibuk ambil gambar.. Takde pula gambar sendiri. Mamarazzi pula kena ambil kan gambar. Baru adil kan?



The BONUS round.... Jeng.. Jeng.. Jeng... Nak letak title ' The Most Eligible Bachelor', ada 'sorang' tu dah tak layak... Since our theme was Pirate & Princess... Ikut cite Snow White lah... Care to vote? A, B, C or D?


The 'uncut' scenes.. Eizan yang asyik interframe je.. Tengok muka dia, ready je nak ambil gambar.. Sorry baby, you are not in the group.. hehehe....





Quote:
A night before the party, all of us were very busy preparing for it. We listened to Mamma Mia soundtrack. We sang together & had so much fun! Eizan was very busy as well. Especially when we blew the balloons & hung the birthday banners... The 4 E's were enjoying themselves.. Everybody listened to Mommy's instruction - with no question asked! It's miracle...


Saturday, 10-Jan-2009 11:54 Email | Share | | Bookmark
Preview



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net